U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8020 Oostkamp

Omschrijving

HOB MET 3 SLPKS | GARAGE EN ZONGERICHTE TUIN

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze woning is centraal gelegen t.h.v. verbindingsweg Zwevezele - Oostkamp. De woning gelegen op een perceel van 600m² en met een bewoonbare oppervlakte van 178 m². Dit op wandelafstand van bakker, slager, lagere school en bushalten. De woning komt vrij vanaf 1/5/2023.

U komt binnen via de inkomhal met trappenhal die toegang verleent tot de leefruimte met zithoek en eetplaats. Via de eetplaats komt u terecht in de keuken geïnstalleerd met koelkast | dampkap | elektrische kookplaat | oven. Verder kan u vanuit de keuken de veranda betreden en de garage. In de garage is er plaats voor een wasmachine. De garage biedt toegang tot de kelder en het gastentoilet.

Het eerste verdiep omvat een nachthall, 3 ruime slaapkamers, badkamer (ligbad | lavabo | toilet) en een bergruimte/technische ruimte.
U beschikt tevens over een geïsoleerde zolder, toegankelijk met een vouwtrap.

Het exterieur van de woning aan de voorkant is voorzien van een oprit en voortuin. En aan de achterkant met een ruime tuin met tuinberging, tuinhuis en serre. Ideaal voor mensen met groene vingers!

PLUSPUNTEN:
* ROLLUIKEN
* TUIN
* GARAGE
* LIGGING


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer