U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8760 Meulebeke

Omschrijving

RUIME RUSTIG GELEGEN WONING MET PRACHTIG AANGELEGDE TUIN

IN OPTIE - Wachten op ondertekening van de huurovereenkomst.

Deze woning is gelegen in een rustige wijk in Meulebeke. Dit op fietsafstand van bakker, slager, winkel, lagere school en kinderopvang. De woning komt vrij vanaf 01/01/2021.

U komt de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet. Daarna betreedt U de leefruimte van (25m²) deze is voorzien van een gezellige houtcassette. Aansluitend is er de volledig ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | dubbele spoelbak | vaatwasser | oven | microgolfoven | frigo) daaropvolgend is de veranda van maar liefst 25 m² met prachtig zicht op de tuin. Deze is voorzien van automatische zonnewering en recente pellet kachel.

Via de vaste trap komt u terecht op het verdiep. Het verdiep omvat 3 slaapkamers van 14,50 m² | 9,50 m² en 7,50 m² en een badkamer. De badkamer is voorzien van een lavabo met meubel alsook ligbad/douche. Via een vouwtrap kan u de praktisch zolder betreden.

Tevens beschikt de woning over een prachtige onderhoudsvriendelijke (voor en achter) tuin. Deze is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk. Verder is er een ruime tuinberging (27 m²) voorzien van elektriciteit en water. Handig is de private staanplaats aan de woning. Tot slot beschikt de woning over een garage voorzien van een elektrische kantelpoort (17 m²)(aansluiting voor een wasmachine).

EPC: 342 kWh/m²

PLUSPUNTEN:

* DUBBELE BEGLAZING WORD OVERAL VOORZIEN
* OVERAL ROLLUIKEN
* ZONNEPANELEN
* TUIN
* GARAGE


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer