U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8760 Meulebeke

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING MET GARAGE EN 4 SLAAPKAMERS

Deze alleenstaande woning is rustig gelegen in het centrum van Meulebeke. De woning heeft een lange oprijlaan, dus nog meer parkeergelegenheid! De tuin wordt volledig aangelegd en is zongericht! De woning is onmiddellijk vrij.

U komt binnen langs de zijkant van de woning en komt terecht in een ruime inkomhal met trappenhal. Op het gelijkvloers bevindt zich de badkamer met vernieuwde douche, lavabo en toilet (kan afgesloten worden van elkaar met een schuifdeur), berging met voldoende legplanken, bureau (kan ook dienen als extra slaapkamer), woonkamer met houtkachel, gesloten ingerichte keuken en wasplaats (aansluiting wasmachine). Vanuit de keuken kan u het terras en de tuin betreden.

Buiten heeft u een garage met veel opbergruimte en tuinhuisje om al uw tuingerief in op te bergen. De eigenaar zal in het voorjaar nog gras zaaien.

Via een vaste trap komt u terecht op het verdiep. Het verdiep omvat een ruime nachthal en 3 slaapkamers die volledig gerenoveerd zijn! Twee slaapkamers zijn voorzien van ingemaakte kasten.

Alle ramen zijn voorzien van vlasgordijnen.

PLUSPUNTEN:

*DUBBEL GLAS
*ENERGIEZUINING
*GARAGE + EXTRA PARKEERPLAATSEN
*ZONGERICHTE TUIN
*DEELS GESCHILDERD
*ELEKTRISCHE ROLLUIKEN






Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer