U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9800 Meigem

Omschrijving

ALLEENSTAANDE GELIJKVLOERSE WONING MET 3 SLAAPKAMERS TE MEIGEM

U kunt Uw bezoek zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze alleenstaande gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers en garage te huur in het landelijke Meigem op praktische ligging nabij Nevele en Deinze. De woning komt vrij per 01/03/2023!

U komt de woning binnen via de inkomhal die voorzien is van ingemaakte kasten. De inkomhal biedt zowel toegang tot de woonkamer als de keuken. De ruime en lichtrijke woonkamer beschikt over een ingebouwde houtcassette en geeft uit op het terras aan de voorkant van de woning en de eerste twee slaapkamers. Verder komen we tot de ingerichte keuken die voorzien is van een oven | koelkast | dampkap | kookplaat en spoelbak. Via de keuken is de derde slaapkamer, badkamer en garage toegankelijk. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche | lavabomeubel en aansluiting voor de wasmachine. Op het gelijkvloers is ook nog een ruime garage, een apart toilet en aparte berging aanwezig.

De geïsoleerde zolder is bereikbaar via een zolderluik.

Rondom de woning situeert zich de tuin met bijgebouw. Door de lange oprit is er voldoende parkeermogelijkheid op het terrein zelf.

EPC: 369 kWh/m²

PLUSPUNTEN:
* GROTE RUIMTES
* VOLDOENDE PARKEERMOGELIJKHEID
* ROLLUIKEN AANWEZIG
* GARAGE


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer