U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8810 Lichtervelde

Omschrijving

INSTAPKLARE EN ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING MET 3 SLPKS EN TUIN!

U kunt Uw bezoek zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze gezellige en instapklare gezinswoning is centraal gelegen nabij het centrum van Lichtervelde, school, winkels, ... Een grote troef aan de woonst zijn de zonnepanelen. Dat maakt de woonst energiezuinig.

U komt de woning binnen via de inkomhal. Deze biedt U toegang tot de trappenhal, apart toilet en de leefkeuken. De keuken is voorzien van een elektrische fornuis - een dampkap - een koelkast en een dubbele spoelbak. Via de keuken kan u de inpandige garage en woonkamer betreden. De woonkamer is voorzien van veel lichtinval en heeft een pellet kachel. De inpandige garage heeft een automatische poort. Naast de keuken is er een wasplaats met aansluiting voor wasmachine. Tot slot kan u via de keuken de kelder betreden.

Het exterieur is voorzien van een voortuin, een oprit, overdekt terras en aangelegde tuin. Tevens is er ook nog een handig tuinhuis met afdak.

Via een vaste trap komt U terecht op het verdiep. Het verdiep is voorzien van een ruime nachthal, 3 slaapkamers (waarvan 2 kamers voorzien zijn van airco/warmtepomp), een badkamer met lavabomeubel en douche. Op dit verdiep is er nog een dressing en een bureau. Via het bureau is er een uitschuifbare trap die toegang biedt tot de geïsoleerde zolder (vloerplaat). Vooraan de woning is er nog een gezellig terras te betreden via de slaapkamers vooraan.

De volledige woning is voorzien van rolluiken - verlichting! Alsook werd de woning volledig geschilderd en bevindt zich in een zeer nette staat! Kortom een echte AANRADER!

PLUSPUNTEN:
* VERLICHTING
* GESCHILDERD
* GORDIJNEN
* INSTAPKLAAR
* ENERGIEZUINIG | ZONNEPANELEN
* REGENWATER
* WATERVERZACHTER


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer