U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8870 Izegem

Omschrijving

PRACHTIG GERENOVEERDE WONING MET LOODS

U kunt zelf Uw bezoek inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Dit prachtig renovatieproject is gelegen aan de rand van Izegem. Ideaal gelegen dichtbij uitvalswegen naar de Rijksweg en de snelweg E403. Doch rustig ligging!

Deze gerenoveerde woning wordt nog volledig afgewerkt in een moderne stijl, voorzien van véél lichtinval, ruim én afgewerkt met HOOGWAARDIGE MATERIALEN!!
De woning wordt nog volledig geschilderd met een primer. Beneden is er vloerverwarming.

Deze woning is aan de buitenzijde voorzien van een oprit met twee autostaanplaatsen, een voortuintje en toegang tot de loods (140 m²)!

Aan de binnenzijde is dewoning op het gelijkvloers voorzien van een ruime en lichtrijke inkomhall die toegang verleent tot de leefruimte, trappenhal en de technische ruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De leefruimte is ingedeeld met een zithoek en eethoek met aansluitend de open volledig ingerichte keuken. De keuken is uitgerust met een koelkast, dubbelvoudige spoelbak, inductie kookplaat, dampkap, oven, vaatwasmachine en voorziening voor een microgolf. Aansluitend aan de keuken is er de trappenhal die toegang verleent tot het gastentoilet en de tuin/terras.

Het verdiep telt een nachthall met apart toilet, drie slaapkamers (waarvan 2 ruime en 1 kleinere) én de badkamer. De badkamer wordt geïnstalleerd met een lavabomeubel | ligbad | inloopdouche. Via een vouwtrap komt U terecht op de geïsoleerde zolder.

De tuin wordt aangelegd met een terras, grasmatten en kokosmatten als afsluiting. Inbegrepen in de huurprijs en pluspunt aan deze woning is de loods (140 m²). Ideaal als stockageplaats. Activiteit is hier niet toegestaan - woongebied!

*Foto's worden geüpdatet naarmate werken vorderen.
Afgewerkt en beschikbaar 1/9/2023.

PLUSPUNTEN:
* HOOGWAARDIGE AFWERKING
* ENERGIEZUINIG | ZONNEPANELEN | E-PEIL 56
* LOODS | OPSLAGRUIMTE
* REGENWATERPUT WONING VAN 7500 LITER
* 2 REGENWATERPUTTEN LOODS VAN ELK 2000 LITER


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer