U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8720 Dentergem

Omschrijving

CENTRAAL GELEGEN HOB MET 3 SLPKS EN TUIN

U kunt Uw bezoek zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be.

Deze halfopen woning is gelegen in het centrum van Dentergem en is onmiddellijk vrij. Er is parkeergelegenheid naast de woning op de oprijlaan. De woning is gelegen nabij winkels, slager, bakker, school, ....

U komt binnen via de inkomhal met trappenhal die toegang verleent tot de leefruimte en de keuken. Op het gelijkvloers bevindt zich de leefruimte met salon en eetplaats. Aansluitend is er de gesloten geïnstalleerde keuken (oven, kookplaat, dampkap en koelkast). De badkamer is voorzien van een lavabo, toilet en ligbad. Vanuit de keuken kan u de tuin betreden. De woning heeft ook een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder omvat de buitenkant van de woning nog enkele koterijen (ideaal om tuingerief in op te bergen).

Via een vaste trap komt u terecht op het verdiep. Het verdiep omvat een nachthal met 3 slaapkamers. Tot slot kan u met een vaste trap de geïsoleerde zolder betreden. Deze woning is tevens ook nog voorzien van een kelder en een garagebox.
Alle ramen zijn voorzien van rolluiken.

PLUSPUNTEN:
*DUBBEL GLAS
*VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID
*TUIN
*ROLLUIKEN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer