U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8720 Dentergem

Omschrijving

LANDELIJKE WONING MET BIJGEBOUWEN MET PRACHTIG VERZICHT OP DE POELBERG !!!

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze eigendom is gelegen te 8720 Dentergem, Nieuwe Veldstraat 3 en betreft een OPEN BEBOUWING op 1.506 m² en dit met TWEE BIJGEBOUWEN (50 m² | 52 m²) met PRACHTIGE VERZICHTEN!!! De eigendom kan U bereiken via een private oprijlaan van maar liefst 300 m!!! BESCHIKBAAR: VANAF16/08/2021 of later in samenspraak met de verhuurder.

WONING: De woning omvat een ruime inkom met directe toegang tot de leefruimte (33,60 m²). De leefruimte beschikt over een schuifraam zodoende er direct contact is met de tuin.
Aansluitend is er de gesloten volledig ingerichte leefkeuken van 12,07 m², deze is volledig vernieuwd in 2018! Handig is de aansluitende achterinkom met ruime berging.
Verder zijn er op het gelijkvloers DRIE SLAAPKAMERS van 15,40 m² | 15,20 m² en 11,90 m² alsook een ingerichte badkamer met lavabo met meubel, ligbad/douche en toilet. Tevens beschikt de woning nog over een droge kelder alsook een vaste trap naar het nog in te richten eerste verdiep. Het eerste verdiep omvat 80 m² (volle hoogte) Gezien deze ruimte nog volledig naar believen kan ingericht worden met een zijn er tal van mogelijkheden!

TUIN MET BIJGEBOUWEN: Rondom de eigendom is er de tuin met 2 bijgebouwen. Het eerste bijgebouw betreft een dubbele garage met handmatige poorten met een oppervlakte van 50 m². Verder is er nog een bijgebouw van 52 m². U kan de eigendom betreden via twee opritten.


PLUSPUNTEN:
* RUIME PERCEEL GROND 1.506 m²
* AGRARISCH VERZICHTEN RONDOM DE EIGENDOM
* VERNIEUWDE KEUKEN | OPRIT | REEDS OPGEFRIST


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer