U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8501 Bissegem

Omschrijving

GERENOVEERDE GEZINSWONING MET 3 SLPKS EN GARAGE

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Gerenoveerde en gezellige woning te huur nabij de verbindingsweg Kortrijk-Menen en nabij oprit R8. Op wandelafstand van winkels, bakker, slager, school, ....

U komt binnen in de inkomhal. De inkomhal met trappenhal biedt U toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een zithoek en een eethoek met haard. Vervolgens komt U terecht in de open ingerichte keuken.
De keuken is voorzien van een oven - een vaatwasmachine - een spoelbak en een kookplaat met dampkap. Via de keuken kan u het terras en de tuin betreden. Tevens biedt de keuken toegang tot de droge kelder.

Het exterieur is voorzien een terras en grasperk. De tuin werd volledig afgezet en is kindvriendelijk. Via het terras is er toegang tot het apart toilet en de berging met zolderverdiep (de verhuurder zal het dak hiervan nog vernieuwen). Tot slot kan u via de berging de garage met automatische sectionale poort betreden.

Via een vaste trap komt U terecht op het eerste verdiep. Het verdiep is voorzien van een nachthal, 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, ligbad, lavabomeubel en een toilet. Op dit verdiep heeft u tot slot nog een wasplaats (wasmachine en droogkast blijven staan). Via de tweede vaste trap komt U terecht in de master bedroom met technische ruimte.

De volledige woning werd gerenoveerd! Alsook werd de woning volledig GESCHILDERD! Kortom een echte AANRADER!

PLUSPUNTEN:
* GESCHILDERD
* GERENOVEERD
* ROLLUIKEN
* INSTAPKLAAR
* GARAGE
* AFGESLOTEN TUIN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer