U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8850 Ardooie

Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN ALLEENSTAANDE GEZINSWONING IN HARTJE ARDOOIE

U kunt zelf Uw bezoek inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze alleenstaande gezinswoning is gelegen nabij het centrum van Ardooie op een totale oppervlakte van 669 m², dit op wandelafstand van de supermarkt, bakker, slager en het openbaar vervoer,...

We komen binnen in een ruime inkomhal met gastentoilet. Via de inkomhal komt U in de leefruimte, deze meet 35 m² en is voorzien van grote raampartijen en een mooie recente open haard. Aansluitend bevindt zich de geïnstalleerde keuken (voorzien van dampkap, kookplaat, oven, dubbele spoelbak, vaatwasmachine en koelkast). Vanuit de keuken is er directe toegang tot de tuin en het ruime terras. Naast de keuken is er een koele berging (2,10 m²) en een inpandige garage (20 m²) met handmatige poort.

Het verdiep omvat een nachthall met 3 slaapkamer (14 m² - 17 m² - 17 m²) en een ingerichte badkamer (lavabo met meubel, douche, bad en hangtoilet). Via een uitschuifbare trap kan u de geïsoleerde zolder betreden.

Tot slot is de eigendom voorzien van een ruime en onderhoudsvriendelijke tuin met bijgebouw. Dit bijgebouw kan dienen als tweede garage en is tevens voorzien van een carport alsook houtberging.

PLUSPUNTEN:
* GEÏSOLEERDE ZOLDER
* DUBBELE BEGLAZING
* 3 SLAAPKAMERS
* EXTRA GARAGE MET CARPORT EN BERGING
* INSTAPKLAAR


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer