U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8850 Ardooie

Omschrijving

PERFECT INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TUIN

U kunt zelf Uw bezoek inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze gerenoveerde stadswoning met 3 slaapkamers en stadstuin is terug te vinden in het hartje van Ardooie. Ideaal gelegen dichtbij openbaar vervoer, het station, scholen, winkels en zo veel meer! De woning kan eventueel vroeger vrijkomen in overleg met de huidige huurder!!!

De woning omvat op het gelijkvloers een vernieuwde inkomhal met gastentoilet, een ruime leefruimte bestaande, volledig geschilderd, plaats voor een zithoek en een eethoek. Aansluitend is de gesloten keuken. De keuken werd VOLLEDIG vernieuwd. De keuken is voorzien van een koelkast, een microgolf, een oven, een spoelbak, een vaatwasser, een keramische kookplaat en een dampkap. Zowel via de keuken als via de leefruimte is er directe toegang tot de zongerichte, gezellige en kindvriendelijke tuin.
Verder is er nog een ruime berging (voorzien van hoogrendementsketel op gas en pomp regenwater 3.000 liter aangesloten op buitenkraan, wasmachine en toilet). Extra is de ruime droge kelder.

Via een vaste trap komt U terecht op het verdiep. Dit verdiep omvat een nachthall, drie slaapkamers en een volledig vernieuwde badkamer! De slaapkamers zijn geschilderd en voorzien van dubbel glas en laminaat (parket look). De badkamer omvat een lavabo met meubel en een inloopdouche.

De zolder werd volledig geïsoleerd.


PLUSPUNTEN:
* INSTAPKLAAR
* GEÏSOLEERD - ENERGIEZUINIG - HOOGRENDEMENTSGLAS
* HOOGSTAANDE AFWERKINGSMATERIALEN!!!
* IDEAAL GELEGEN - OVERAL DICHTBIJ
* KINDVRIENDELIJKE EN AFGESLOTEN ZONGERICHTE TUIN
* ENERGIEVRIENDELIJK | EPC 196 kWh/m²
* VRIJ IN OVERLEG


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer