U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8850 Ardooie

Omschrijving

PRACHTIGE GOED ONDERHOUDEN GEZINSWONING IN HARTJE ARDOOIE

LIGGING:
Deze alleenstaande gezinswoning is gelegen nabij het centrum van Ardooie op een totale oppervlakte van 669 m², dit op wandelafstand van de supermarkt, bakker, slage en het openbaar vervoer,...

WONING:
We komen binnen in een ruime inkomhal met gastentoilet. Via de inkomhal komt U in de leefruimte, deze meet 35 m² en is voorzien van grote raampartijen en een mooie recente open haard.
Aansluitend vinden we de geïnstalleerde keuken (voorzien van dampkap, kookplaat, oven, dubbele spoelbak, vaatwasmachine en koelkast). Vanuit de keuken is er directe toegang tot de tuin en het aangelegde ruime terras.
Aansluitend is er een koele berging (2,10 m²) en garage (20 m²).

Op de eerste verdieping, komen we op een ruime overloop. Deze overloop biedt toegang tot de ingerichte badkamer (lavabo met meubel, douche, bad en hangtoilet) alsook 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 14 m², 17 m² en 17 m².

TUIN:
Ruime en onderhoudsvriendelijke tuin met bijgebouw. Dit bijgebouw kan dienen als tweede garage en is tevens voorzien van een carport alsook houtberging.

Onmiddellijk vrij

PLUSPUNTEN:
* RECENTE HOOGRENDEMENTSKETEL ATAG
* GEÏSOLEERDE ZOLDER
* DUBBELE BEGLAZING
* 3 RUIME SLAAPKAMERS
* EXTRA GARAGE MET CARPORT EN BERGING
* INSTAPKLAAR


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer