U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8700 Aarsele

Omschrijving

GEZELLIGE WONING MET 4 SLAAPKAMERS EN TUIN!!

IN OPTIE: ALLE KANDIDATUREN LIGGEN BIJ DE VERHUURDERS.

Deze energiezuinige charmante woning is gelegen in het hartje van Aarsele. Dit op een ideale locatie dichtbij scholen, winkels en de verbindingsweg Tielt - Deinze.

De woning komt vrij vanaf 01/03/2021.

U komt deze gezellige woning binnen via de inkomhal. Die biedt u toegang tot de 2 slaapkamers op het gelijkvloers en de woonkamer. De lichtrijke woonkamer is ingedeeld in een zithoek en eethoek. Er is centrale verwarming, alsook een houtkachel! Aansluitend is de gesloten ingerichte keuken met volgende toestellen: oven | vaatwasmachine | elektrische kookplaat | dampkap en frigo. Via de keuken kan u de tuin betreden. De tuin is voorzien van verschillende gezellige plaatsjes om lang na te genieten van warme zomerdagen. De tuin is kindvriendelijk (speeltuig blijft staan). Er is voldoende opbergmogelijkheid in de tuinhuizen. Ook is er plaats voorzien om uw hout te stappelen.

Verder omvat dit gelijkvloers een badkamer met ligbad | douche | lavabo en toilet EN een apart gastentoilet met handenwasser.

Op het verdiep bevinden zich 2 slaapkamers met ingemaakte kasten en bureaumeubel. De kamers zijn voorzien van veluxramen met verduistering. Verder is er nog een bureau en een badkamer met douche | toilet en lavabo. Ook hier werden ingemaakte kasten voorzien! Op het verdiep is er overal centrale verwarming voorzien.

Tevens heeft de woning een praktische geïsoleerde opbergzolder! Tot slot is de woning voorzien van zonnepanelen!

In de straat is er voldoende parkeergelegenheid.


PLUSPUNTEN:
* GEÏSOLEERD - DUBBEL GLAS - ENERGIEZUINIG
* ROLLUIKEN AANWEZIG
* ZONNEPANELEN
* KINDVRIENDELIJK
* GEZELLIGE GROTE TUIN
* CENTRALE LIGGING



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer