U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8700 Aarsele

Omschrijving

NIEUW, LANDELIJKE STIJL, RUIM, GEZELLIG, INSTAPKLAAR, HOGE AFWERKING

IN OPTIE: ALLE KANDIDATUREN LIGGEN VOOR BIJ DE VERHUURDERS.

Deze prachtige halfopen bebouwing is gelegen in hartje van Aarsele en is afgewerkt met hoogstaande kwalitatieve materialen! De volledige woning werd professioneel geschilderd, voorzien van verlichting, energiezuinig en vrij vanaf 15/12/2020.

U komt binnen in de inkomhall met ingemaakte kasten (deels in gebruik voor meters van de nutsvoorzieningen), een gastentoilet en toegang tot de leefruimte. In de leefruimte is er plaats voor een zithoek en een eethoek. Via de leefruimte heeft U ook directe toegang tot het terras. Verder omvat dit gelijkvloers een open volledige ingerichte keuken met bijhorende bergingen. Het terras is voorzien van klimop en kunstgras.

Via de vaste trap komt U terecht op het eerste verdiep. Dit verdiep omvat de ingerichte badkamer (dubbele lavabo | Toilet | Inloopdouche | voorziening wasmachine en droogkast ), 3 slaapkamers waarvan 1 kleine slaapkamer die U kan benutten als dressing/berging. U beschikt tevens over een vaste trap naar de tweede verdieping/zolderkamer.

KORTOM een echte aanrader! Op heden is er geen garage aanwezig. Indien U hierin interesse heeft kan dit later bijgehuurd worden.
EPC: 98,63 kWh/m²

PLUSPUNTEN:
* VOLLEDIG GESCHILDERD
* ENERGIEZUINIG!!
* VERLICHTING REEDS GEÏNSTALLEERD
* ZONNEWERING VOORZIEN OP ALLE RAMEN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer