U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8700 Aarsele

Omschrijving

RUIM, GEZELLIG, INSTAPKLAAR, VOORZIEN VAN ALLE COMFORT

VERHUURD - In afwachting van ondertekening Huurovereenkomst
Ruime en gezellige woning gelegen op de verbindingsweg richting Dentergem. Dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer.
De eye-catcher van deze woning is de ruime, gezellige en zongerichte tuin. Kom tot rust in een omgeving van groen die is voorzien van een terras, bergruimte, een graszone, een vijver, rietvelden en verscheidene buxussen.
Ook de voorzijde van de woning is voorzien van buxussen. Men kan vrij parkeren voor de woning alsook aan de achterzijde van de woning. Hier zijn twee carports aanwezig.

De woning omvat een inkomhal, gastentoilet, kelder, ruime leefruimte met plaats voor een zitruimte en een eetplaats, ruime open keuken met glaspartijen alsook zicht op de prachtige tuin. De keuken is voorzien van een dubbelvoudige spoelbak, keramische kookplaat, dampkap, koelkast en oven. Verder omvat het gelijkvloers een badkamer ( bad met doucheaansluiting en een lavabo), een bergplaats alsook een wasruimte.

Het eerste verdiep telt twee ruime slaapkamers en één kleinere. Allen voorzien van rechte wanden, dubbel glas, handmatige rolluiken, vliegramen en centrale verwarming op aardgas. Via een tweede vaste trap komt men terecht op de zolderruimte. Op heden zijn de verhuurders deze aan het isoleren alsook wordt hier een nieuwe VELUX geïnstalleerd. Verdere afwerking van de zolder is in samenspraak met de verhuurders!

PLUSPUNTEN:
* GEÏSOLEERD - DUBBEL GLAS
* HANDMATIGE ROLLUIKEN
* RUIME ZONGERICHTE TUIN
* REGENWATERPUT
* VOLDOENDE BERGRUIMTE ZOWEL BINNENIN ALS BUITEN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer