U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9880 Aalter

Omschrijving

GEZINSWONING OP EEN EXCLUSIEVE LIGGING

IN OPTIE: ALLE KANDIDATEN LIGGEN BIJ DE VERHUURDERS.

Gezellige gezinswoning NIEUW TE HUUR in het centrum van Maria-Aalter. Dit op een exclusieve ligging met toegang tot het Blekkervijverbos. En op wandelafstand van het station, de winkel, school, etc.
Gelieve de tekst aandachtig door te nemen. Hieronder wordt uitgelegd wat er nog gewijzigd wordt in de woning.

U komt binnen in de inkomhal die toegang biedt tot de kelder, de keuken of de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een eethoek en een zithoek. De keuken is gesloten en is voorzien van een oven - een keramische kookplaat - een dampkap en een spoelbak.

Via de vaste trap komt U op het eerste verdiep terecht. Dit verdiep telt de nachthal, twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer wordt vernieuwd naar een inloopdouche - een toilet - aansluiting wasmachine/droogkast en een lavabo.
Tot slot, via de valtrap komt U terecht op de zolder.

De ramen worden ALLEMAAL VOORZIEN van dubbel glas en rolluiken, het dak werd reeds geïsoleerd. De elektriciteit wordt volledig op punt gezet en conform afgeleverd.

De verwarming is op gaskachels. Deze worden nog nagezien door de verhuurders en een blanco attest wordt afgeleverd. De gastank staat in de tuin.

EXTERIEUR: De eigendom bevat aan de voorzijde een voortuin met haag, een oprit in asfalt, een berging, een garage (smalle doorgang - handmatige poort), een grasperk, een bloemenpark en een ruimte waar een moestuin mogelijk is.

De woning is beschikbaar op 01/11/2020. Van zodra er werken uitgevoerd werden, zullen er nieuwe foto's genomen worden. DOCH laat U niet tegenhouden! Deze woning zal snel verhuurd zijn. Ter plaatse krijgt U nogmaals de uitgebreide uitleg.

PLUSPUNTEN:
* DUBBEL GLAS
* CONFORME ELEKTRICITEIT
* NIEUWE BADKAMER
* RUIME EN ZONGERICHTE TUIN
* PRACHTIGE LIGGING


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer