U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8755 Ruiselede

Omschrijving

STATIGE VILLA MET DUURZAME HOOGWAARDIGE MATERIALEN TE RUISELEDE

U kunt Uw bezoek inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze instapklare villa met hoogwaardige materialen is gelegen nabij het centrum van Ruiselede op een perceel van maar liefst 1.130 m² en een bewoonbare oppervlakte van 297 m². Tevens geniet U van een centrale ligging, op wandelafstand van bakker, slager, winkel, school, enz..

U komt binnen via de imposante inkomhal met apart gastentoilet. Rechts is er toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte met zit- en eethoek en gezellige open haard. Vervolgens is er de gesloten volledig ingerichte leefkeuken met directe toegang tot de tuin. Aansluitend is er een koele berging voorzien.
Via de achterinkom (met ingebouwde kastenwand en lavabohoek) heeft U toegang tot de keuken alsook tot de inpandige garage voorzien van een geautomatiseerde poort.
Verder beschikt het gelijkvloers over een slaapkamer en een badkamer (ligbad | lavabo met ingemaakte spiegelkast).
Het verdiep omvat 2 slaapkamers waaronder 1 kamer met dressingruimte of 3de slaapkamer. Vervolgens is er nog de volledig vernieuwde badkamer (toilet | douche | lavabo). Tot slot is er nog een zolder en polyvalente ruimte.

De woning is voorzien van een ruime zongerichte en aangelegde achtertuin van maar liefst 650 m². Verder is er ook voldoende private parkeergelegenheid op het terrein zelf. Via het achterpoortje komt U terecht in de openbare speeltuin.

EPC: 219 kWh/m²
Kosten snoeiwerken tuin : €75/maand

PLUSPUNTEN:
* GUNSTIGE LIGGING
* INPANDIGE GARAGE
* RUIME ZONGERICHTE TUIN | ACHTERPOORT NAAR SPEELTUIN
* HOOGWAARDIGE MATRIALEN
* VLOERVERWARMING
* 2 REGENPUTTEN 3.000 L + 15.000 L


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer