U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9880 Aalter

Omschrijving

ALLEENSTAANDE VILLA MET LUXE AFWERKING IN MARIA-AALTER

Deze alleenstaande villa met luxe afwerking, 3 slaapkamers en dubbele garage is te huur in een bosrijke omgeving nabij park in Maria-Aalter!
De woning werd afgewerkt met hoogwaardige en kwalitatieve materialen. Daarnaast werd de eigendom ook volledig geschilderd en voorzien van elektrische rolluiken (zowel boven als beneden).
Onmiddellijk beschikbaar!

U komt binnen in een impressionante inkomhal voorzien van een apart toilet met handenwasser. Via de dubbele eiken deur komt U terecht in de lichtrijke en kwalitatief afgewerkte woonkamer met inbouwhaard en mogelijkheid tot bureauruimte. Vervolgens is er de prachtige ingerichte eiken keuken (microgolf oven - oven- spoelbak - vaatwasser - keramische kookplaat - dampkap) met een eiland en een schuifraam dat toegang biedt tot het zonnig terras. Aanpalend is er een wasplaats met een douche, lavabo en aansluiting voor de wasmachine en droogkast. Er is ook nog een koele berging die kan dienen als voorraadruimte.
Op het gelijkvloers is er ook een dubbele garage met automatische sectionaalpoorten te bedienen via het code klavier en afstandsbediening.

Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer beschikt over een dressingruimte met ingemaakte kasten. De badkamer is voorzien van een lig/bubbelbad, lavabomeubel, toilet en extra kastruimte.
Verder is er ook nog een zolder en technische ruimte aanwezig.

Het exterieur bestaat uit een volledig aangelegde en afgesloten tuin voorzien van een zonnig terras, visvijver, extra garage met zolderruimte en 2 tuinbergingen. Achteraan de tuin is er mogelijkheid voor een moestuin/kippenren.

EPC: 209 kWh/m²

Kortom een echte aanrader!

PLUSPUNTEN:
* HOOGWAARDIGE AFWERKING (EIKEN KEUKEN, NATUURSTEEN,...)
* ELEKTRISCHE ROLLUIKEN (BOVEN EN BENEDEN)
* VOLLEDIG GESCHILDERD
* CONFORME ELEKTRICITEIT
* REGENPUT 15 000 L
* VOLLEDIG GEÏSOLEERD
* 3 GARAGES


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer