U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8700 Aarsele

Omschrijving

LUXUEUS DUPLEX APPARTEMENT MET GROOT TERRAS IN HARTJE AARSELE

U kunt uw bezoek inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Dit prachtig kwalitatief afgewerkt appartement is gelegen in het hartje van Aarsele. Ideaal gelegen dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer én zo veel meer. Daarnaast is het appartement ook volledig geschilderd, voorzien van verlichting, gordijnen en zonnewering. Als extra pluspunt is het ook goed geïsoleerd en dus energiezuinig! Kortom een topper van formaat!

Deze duplex is gelegen op het eerste verdiep en omvat een eigen inkomhal met gastentoilet en een aparte bergruimte. Daarna komt u tot de ruime woonkamer (zithoek en eethoek) met toegang tot het zongerichte terras. De open volledig ingerichte keuken is voorzien van een spoelbak | vaatwasser | kookplaat | dampkap | koelkast | microgolf en een oven. Daarnaast is er ook veel kastruimte en een ontbijthoek voorzien.
Verder op dit verdiep is de eerste slaapkamer met directe toegang tot het terras. Vervolgens komt u terecht in de eerste badkamer met inloopdouche en lavabo. Aanpalend is er de wasplaats met aansluiting voor de wasmachine en droogkast en een apart toilet.
Via de vaste trap komt U terecht op het tweede verdiep. Dit omvat de tweede slaapkamer met een open badkamer voorzien van een ligbad met lavabomeubel. Op dit verdiep is ook nog een apart toilet aanwezig.

Tot slot zijn er ook twee autostaanplaatsen voorzien aan de achterkant van het gebouw alsook een ruime kelderberging die dienst kan doen als extra stockageruimte.

Het appartement is vrij vanaf 15/01/2023.
EPC: 108 kWh/m²

PLUSPUNTEN:
* GEEN SYNDICKOSTEN
* TWEE AUTOSTAANPLAATSEN
* VLOERVERWARMING
* HOGE AFWERKINGSGRAAD
* VERLICHTING AANWEZIG
* GORDIJNEN AANWEZIG + ZONNEWERING
* ZONGERICHT TERRAS


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer