U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8740 Pittem

Omschrijving

ZEER RUIME APPARTEMENT MET GARAGE EN ZUIDGERICHTE TUIN IN HARTJE PITTEM

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze eigendom is gelegen in het centrum van Pittem en dit op een perceel grond van 307 m² en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 174 m²!!! Dit betreft een gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, een terras met zuidgerichte tuin en garage. Dit appartement komt vrij 01/07/2022.

U komt binnen in de inkomhal. De inkomhal is centraal gelegen en biedt toegang tot de woonkamer (zithoek en eethoek), de keuken, toilet, twee slaapkamers, een berging, de badkamer en de garage.

De keuken is volledig geïnstalleerd en omvat een kookplaat | dampkap | koelkast | oven | microgolfoven | vaatwasser | dubbele spoelbak. Aansluitend is er een praktische berging. De leefruimte is voorzien van een volle parket en tevens veel ingemaakte kasten. De huurder laat de gordijnen en overgordijnen over (prijs te bespreken met de huurder). Zowel via de leefruimte als via de keuken is er direct toegang tot het terras en de tuin.

De twee slaapkamers zijn beide ruim en voorzien van automatische rolluiken. De huurder laat de dressing kast over (prijs te bespreken met de huurder). Tot slot is er in dit appartement nog de badkamer, deze is voorzien van een ruime douche, een ligbad en een dubbele lavabo met meubel.

EPC: 198 kWh/m²

PLUSPUNTEN:
* PRIJS INCLUSIEF GARAGE
* INSTAPKLAAR
* ENERGIEZUINIG!!!
* RUIM TERRAS EN ZUIDGERICHTE TUIN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer