U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8700 Tielt

Omschrijving

CENTRAAL GELEGEN BEL-ETAGE WONING MET GARAGE EN TUIN

U kunt Uw bezoek zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Deze woning is gelegen in het centrum van Tielt op wandelafstand van school, winkels, bank, open vervoer, sportfaciliteiten, ... De woning is onmiddellijk vrij.

De woning omvat een inkomhal die toegang verleent tot de garage (met automatische poort) en tot de wasplaats. Via de wasplaats kan u de zuidgerichte tuin betreden.

Het verdiep omvat een gastentoilet, lichtrijk leefruimte met zicht en toegang tot de tuin. De keuken omvat een oven, kookplaat op gas en een dampkap. Er is plaats voorzien om een vaatwasser en een koelkast te plaatsen.

Het tweede verdiep omvat 2 slaapkamers, een dressing en een badkamer met ligbad (douchemogelijkheid), lavabomeubel en toilet. Via een vaste trap kan u het zolderverdiep betreden. Deze ruimte werd ingericht tot 3de slaapkamer en een berging.

De woning werd hier en daar herschilderd door de verhuurder. De andere ruimtes werden voorzien van een primer, zodat u zelf een kleur kan schilderen.

PLUSPUNTEN:
*LIGGING
*LICHTRIJK
*GARAGE + PARKING VOOR DE WOONST
*TUIN
*DUBBEL GLAS


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer