U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8755 Ruiselede

Omschrijving

PRACHTIG NIEUWBOUWAPPARTEMENT MET LUXE-AFWERKING + GARAGE + STAANPLAATS

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Dit prachtig nieuwbouwappartement met luxe-afwerking is optimaal gelegen in het hartje van Ruiselede op wandelafstand van bakker, slager, supermarkt, school,... Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van Residentie Roots en is toegankelijk met zowel trap als de lift. Het appartement is volledig geschilderd en voorzien van alle lichtarmaturen.

We komen binnen in de ruime inkomhal die overloopt in de charmante ruime leefruimte met open ingerichte keuken (extra grote koelkast met vriesvak | vaatwasmachine | spoelbak | inductie kookplaat | dampkap | combi microgolfoven). De leefruimte is voorzien van grote raampartijen die voor veel natuurlijke lichtinval zorgen alsook een prachtig zicht op het ruim overdekt en zongericht terras. Naast de keuken is er een praktische berging.

De nachthall werd volledig voorzien van ingemaakte kasten met tevens een aansluiting voor wasmachine en droogtrommel. Verder zijn er 2 slaapkamers die eveneens voorzien werden van ingemaakte kasten en een ingerichte badkamer (inloopdouche | dubbele lavabo's met meubel). Het appartement omvat nog een apart toilet en een extra bergruimte.

Als extra troef beschikt de grootste slaapkamer en de leefruimte over airco!!!!

Tot slot is het appartement nog voorzien van een afgesloten garagebox met automatische sectionale poort en een staanplaats. De huurders mogen gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnisberging.

Kortom wees er snel bij voor deze parel!

PLUSPUNTEN:
* GESCHILDERD
* LICHTARMATUREN
* ZONGERICHT TERRAS
* GARAGE
* STAANPLAATS
* LUXE-AFWERKING
* ENERGIEZUINIG
* AIRCO


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer