U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8800 Roeselare

Omschrijving

RUIM APPARTEMENT IN HARTJE ROESELARE MET 3 SLPKS EN STAANPLAATS

U kunt Uw bezoek inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer

Dit lichtrijk appartement is gelegen op de vierde verdieping in hartje Roeselare. Dit alles op wandelafstand van diverse winkels, horeca, openbaar vervoer, enz... Het appartement komt vrij 15/01/2023.

U komt de résidentie binnen via de Noordstraat, deze is voorzien van een conforme lift met trappenhal. Het eigenlijke appartement beschikt over een zeer praktische inkom (10m²) met toegang tot het gastentoilet. Via de dubbele glazen deur komt U de lichtrijke leefruimte binnen van 26,75 m² met directe toegang tot het terras aan de Noordstraat. Verder is er de half open keuken (Koelkast | microgolfoven | kookplaat | dampkap en spoelbak) met aansluitend handige koele berging (3,5 m²).
Vanuit de inkom is er tevens toegang tot de badkamer (ligbad met douchemogelijkheid, dubbele lavabo met meubel), slaapkamer 1 (8,75 m²) en slaapkamer 2 (12,25 m²) met beide toegang tot het terras op de achtergevel. Via vaste trap naar het volgende verdiep komen we in de polyvalente ruimte of derde slaapkamer. Gezien de oppervlakte van 21,50 m² is dit een extra troef!

In de kelderverdieping beschikt U op enkele stappen van de lift over een extra berging van 5,5 m² en een staanplaats.

Tot slot beschikt U over 2 terrassen zowel aan de voorgevel als achtergevel zodoende U op elk moment van de dag van de zon kan genieten.

PLUSPUNTEN:
* GUNSTIGE LIGGING | TOPLOCATIE
* RUIM EN LICHTRIJK
* 3 SLAAPKAMERS | 2 TERRASSEN
* PRIVATE KELDERBERGING INBEGREPEN
* ONDERGRONDSE STAANPLAATS


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer