U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8740 Pittem

Omschrijving

INSTAPKLAAR EN ENERGIEZUINIG APPARTEMENT MET 2 SLPKS EN 2 STAANPLAATSEN

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Dit recent nieuwbouwappartement met mooie afwerking is optimaal gelegen in het hartje van Pittem op wandelafstand van bakker, slager, supermarkt, school,... Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en is toegankelijk met zowel trap als de lift. Het appartement is volledig geschilderd en voorzien van alle lichtarmaturen.

U komt binnen via de inkomhal die toegang verleent tot alle ruimtes. De leefruimte is voorzien van grote raampartijen die voor veel natuurlijke lichtinval zorgen alsook een prachtig zicht op het ruim overdekt en zongericht terras. De keuken is volledig geïnstalleerd en is voorzien van een microgolfoven | oven | kookplaat | dampkap | vaatwasser | spoelbak. De keuken biedt toegang tot het terras aan de voorzijde van het gebouw. Naast de keuken is er een praktische berging.

Verder zijn er nog 2 slaapkamers, een gastentoilet en een badkamer met lavabomeubel en douche. In de badkamer is er een aansluiting voor een wasmachine, alsook ingemaakte kasten.

Tot slot is het appartement voorzien van een ondergrondse autostaanplaats met afgesloten berging en een privé staanplaats aan de achterzijde van het gebouw.

Het appartement kan ook gemeubeld verhuurd worden (zie foto's). Hiervoor vraagt de verhuurder een meerprijs van € 350/jaar of € 30/maand. De meubels kunnen ook weggehaald worden.

Kortom wees er snel bij!

PLUSPUNTEN:
* GESCHILDERD
* LICHTARMATUREN
* LAMELLEN EN GORDIJNEN
* ZONGERICHT TERRAS
* 2 STAANPLAATSEN
* LIGGING
* ENERGIEZUINIG


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer