U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8740 Pittem

Omschrijving

INSTAPKLAAR APPARTEMENT IN CENTRUM VAN PITTEM inclusief STAANPLAATS EN GARAGEBOX!!

Uw bezoek kan U zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Prachtig, instapklaar appartement gelegen op het gelijkvloers en dit in het hartje Pittem. Dit op wandelafstand van bakker, slager, winkels, lagere school en bushalte. Het appartement is voorzien van parket, voorzien van alle toestellen, omvat een zongerichte tuin, een autostaanplaats EN een garagebox! Inrit via de Kerkstraat.

U komt binnen in de inkomhall met gastentoilet. Vervolgens komt U terecht in de ruime lichtrijke leefruimte (zithoek en eethoek) met directe toegang tot het terras/grasperk. Aansluitend aan de woonkamer is de keuken. De keuken is volledig ingericht met koelkast inclusief vriesvak, keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, combi oven-microgolf en dubbele spoelbak. Aansluitend aan de keuken is er een ruime berging/wasplaats.
Via de nachthall is er toegang tot de twee slaapkamers alsook de badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo met meubel alsook een douche met thermostatische kraan en tevens volledig betegeld.

EPC: 110 kWh/m².

PLUSPUNTEN:
* INSTAPKLAAR
* VERLICHTING AANWEZIG
* ENERGIEZUINIG
* TERRAS + TUIN
* VEEL LICHTINVAL
* STAANPLAATS EN GARAGEBOX INBEGREPEN!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer