U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8750 Zwevezele

Omschrijving

PERFECT INSTAPKLARE HALF OPEN BEBOUWING

Deze recente woning (bouwjaar 2013) is gelegen in het centrum van Zwevezele op een perceel van 242,71 m² met een bewoonbare oppervlakte van 178,65 m².

WONING
Gelijkvloers:
We komen binnen in de lichtrijke inkomhal van de woning. Hier is er toegang tot het gastentoilet en tot de open leefruimte met een volledig geïnstalleerde keuken (elektrisch gasfornuis | dampkap | oven | microgolf | vaatwasser | koelkast). Er is op het gelijkvloers tevens een berging met toegang tot de carport.

Eerste verdieping:
Het eerste verdiep omvat een nachthal met toegang tot de badkamer (dubbele lavabo met meubel - douche - toilet - ruimte voor installatie ligbad ) en 2 ruime 2 persoons slaapkamers (15,50 m² - 15,00 m²) met ingemaakte kasten alsook een kinderkamer (8m²).

Tweede verdieping:
Via een vaste houten trap komt U terecht op de tweede verdieping. Hier bevindt zich de zolder/nog in te richten polyvalente ruimte. Deze is volledig geïsoleerd en bevat twee veluxen met dubbele beglazing.

TUIN:
De tuin is onderhoudsvriendelijk met zongericht terras en tuinhuis. Tevens kindvriendelijk, volledig afgesloten met een houten omheining en voorzien van een poort van 3 meter.

CARPORT:
De carport bestaat uit een stalen constructie, afgewerkt met cederhout.

PLUSPUNTEN:
* Instapklaar
* Grote bewoonbare oppervlakte
* 3 slaapkamers met mogelijkheid tot een 4de
* Centrale ligging
* Energievriendelijk!!! E76


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer