U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9800 Zeveren

Omschrijving

VRIJSTAANDE WONING MET DUBBELE GARAGE OP 2.329 m²

Deze RUIME OPEN BEBOUWING is gelegen op een perceel van 2.329 m², gelegen te Zeveren (Deinze), Vinktstraat 95. Verder omvat de eigendom naast de WONING een DUBBELE GARAGE en RUIME ZUIDGERICHTE TUIN/WEIDE.

Gelijkvloers:
We komen binnen in een ruime inkomhal met gastentoilet die rechtstreeks toegang biedt tot de keuken, leefruimte en nachthall. De leefruimte (28m²) heeft grote raampartijen die voor natuurlijk lichtinval en een mooi zicht op de tuin zorgen. De leefruimte is tevens voorzien van een mooie schouw met houtcassette. Via de leefruimte hebt U toegang tot de ingerichte leef keuken (kookplaat | dampkap | dubbele spoelbak | oven | frigo) met ontbijthoek met een oppervlakte van maar liefst 33m² . Vanuit de keuken is er tevens toegang tot de veranda.
De nachthall is gelegen centraal in de woning met toegang tot vier slaapkamers met een oppervlakte van 10,85 m² | 11,34 m² | 17,33 m² en 18,40 m². Daarnaast is er nog een bureau of 5de slaapkamer met een oppervlakte van 15,12 m². D badkamer is voorzien van ligbad, toilet en dubbele lavabo met meubel, alsook aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Zolder:
Het eerste verdiep is toegankelijk met een vouwtrap en omvat 126 m² en heeft een vrije hoogte van 1,80 m. Dit betreft een betonconstructie.

Tuin:
Rondom de woning is er een onderhoudsvriendelijke en zuidgerichte tuin met dubbele garage van maar liefst 38,50 m².
Het achterliggende perceel betreft een voormalige weide met een oppervlakte van 1.568m².

Pluspunten:
- Zuidgerichte tuin
- Ruim perceel grond 2.329 m²!!!
- Ruime bewoonbare oppervlakte (204 m²)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer