U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

CENTRAAL GELEGEN WONING MET ZONGERICHTE TUIN

PERFECTE STARTERSWONING/INVESTERINGSEIGENDOM | Deze eigendom is gelegen in centrum Tielt (Bruggestraat 74) op wandelafstand van openbaar vervoer, scholen bakker, bank enz... De woning dateert van 1939 en is sinds 2011 deels gerenoveerd.

Indeling woning:
Gelijkvloers: we komen binnen in de woning via de inkomhal met aansluitend de woonkamer en eetkamer. Via een dubbele schuifdeur kan U kiezen of U het bureau open wil stellen naar de zithoek toe. Verder is een ingerichte open keuken met directe toegang tot het terras/tuin.
Tevens is een droge kelder aanwezig.
1ste verdieping: Opgefriste de nachthal, ruime hoofdslaapkamer met eigen sanitaire ruimte (toilet, lavabo), tevens een ruime kinderkamer, volledig vernieuwde badkamer (ligbad/dubbele lavabo/douche) en een kleinere kinderkamer/dressing.
2de verdieping: Deze is toegankelijk via een vaste trap en is reeds volledig geïsoleerd. Deze ruimte kan U nog naar believen inrichten.

Tuin: De eigendom is voorzien van een vernieuwd terras (blauwsteen) met berging alsook tuin. Deze geniet een zuidwest, tevens volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk.

Op heden huren de eigenaar een garage in de straat. Dit huurcontract kan overgenomen worden.
Parkeerplaats: voor de woning zijn er voldoende parkeerplaatsen.

PLUSPUNTEN:
- Ligging: centrum Tielt;
- Zongerichte tuin met nieuw terras en berging;
- Rolluiken aanwezig
- EPC 284 kWh/m²
- Elektrische keuring conform


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer