U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8770 Ingelmunster

Omschrijving

CENTRAAL GELEGEN WONING | 3 SLPKS | ZONNEPANELEN

Deze eigendom is gelegen op een perceel van 318m² in een zijstraat van de Bollewerpstraat te Ingelmunster. De woning is in 2004 volledig vernieuwd (gevel|dakconstructie | ramen en zonnepanelen), de eigendom dient nog verder afgewerkt te worden.
Ligging: Op wandelafstand van centrum Ingelmunster, slager, bakker, bank, enz..

Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal. Rechts hebben we een polyvalente ruimte (12,15 m²) deze kan dienst doen als bureau, of speelruimte. Links hebben we toegang tot de woonkamer met eetplaats, zithoek en ingerichte keuken met een totale oppervlakte van 60 m². Op het gelijkvloers is tevens een apart toilet alsook badkamer (ligbad/lavabo met meubel).

Eerste verdiep: via de nachthal komen we op het eerste verdiep. Het eerste verdiep beschikt over 3 slaapkamers van (13 m² | 14m² | 17m²)

Tuin + terras & buitenberging:
De woning is rondom verhard alsook voorzien van een ruim terras. achteraan de woning vinden we de onderhoudsvriendelijke tuin met aangelegd terras en die volledig omheind is, wat zorgt dat alles zeer veilig is voor kinderen. Tevens is er nog een extra tuin bergruimte (± 33 m²), deze kan dienst doen als berging voor het plaatsen van fietsen, tuingerief, ...

PLUSPUNTEN:
* Centrum Ingelmunster
* Zonnepanelen aanwezig (certificaten 270€/1.000kWh
* Ruime woonkamer met open keuken;
* Dubbele beglazing aanwezig


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer