Helaas, dit pand is verkocht

8720 Dentergem

Omschrijving

RUIME WONING MET BIJGEBOUW OP EEN PERCEEL VAN 1.772 m²

Deze eigendom is gelegen te 8720 Dentergem, Markegemsesteenweg 48 en dit op een perceel grond van maar liefst 1.772m² en omvattende een RUIME WONING met een bewoonbare oppervlakte van 213 m² en een bijgebouw van 115 m² die kan dienen als ruime garage/stapelplaats enz....

WONING:
U komt binnen in een ruime inkomhall met gastentoilet. Aansluitend is de L-vormige leefruimte met open haard alsook directe toegang tot het terras. Verder beschikt U over een gesloten ingerichte keuken (muur tussen keuken en leefruimte kan opengemaakt worden indien gewenst) met toegang tot de ruime droge kelder.
Via de achterinkom met ingemaakte kasten hebt U toegang tot de wasruimte, 2 zeer ruime slaapkamers, een dressingruimte alsook de te renoveren badkamer. Het verdiep omvat een nachthall met tevens 2 ruime slaapkamers en een dressingruimte. Dit verdiep is recent volledig vernieuwd.

BIJGEBOUW:
Het bijgebouw heeft een oppervlakte van 115 m² en is voorzien van elektriciteit en water. Inpandig is een garage met kantelpoort.

PLUSPUNTEN:
* RUIME EIGENDOM MET 4 SLAAPKAMERS
* ZUIDGERICHTE TUIN
* DROGE KELDER ALSOOK KRUIPKELDER
* ZONNEPANELEN
* ZONNEBOILER

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer