U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8720 Dentergem

Omschrijving

PERFECT ONDERHOUDEN EIGENDOM OP 3.360 M² MET RUSTIGE LIGGING TE DENTERGEM

Deze prachtige eigendom op een perceel van maar liefst 3.360 m² is uiterst rustig en landelijk gelegen en heeft prachtige verzichten.

Deze unieke eigendom bestaat uit een INSTAPKLARE WONING en TWEE BIJGEBOUWEN met aansluitend verschillende WEIDEN gelegen in agrarisch gebied.

WONING:
We komen binnen via de inkomhal met gastentoilet die rechtstreeks toegang biedt tot de leefruimte . De leefruimte (35m²) heeft grote raampartijen die voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig zicht zorgen.
De leefruimte is tevens voorzien van een mooie schouw met een authentieke houtkachel. Via de leefruimte hebt U toegang tot de ingerichte keuken (kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak en koelkast) met ruimte voor zit-en eetplaats.
Vanuit de leefruimte en de keuken is er met grote schuiframen toegang tot de lichtrijke veranda (30m²) voorzien van automatische zonnewering.
Vanuit de keuken is er tevens toegang tot de bijkeuken voorzien van oven met eveneens aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Tevens vinden we op het gelijkvloers, 2 slaapkamers (van respectievelijk 11m² en 14m²) en 1 badkamer voorzien van bad, bidet en lavabo met meubel.
Via de uitvouwtrap is er toegang tot de geïsoleerde zolder. Tot slot hebben we nog een ruime garage van 28 m² met automatische poort.


BIJGEBOUWEN:
De bijgebouwen van respectievelijk 68m² en 59m² zijn vergund daar deze bijgebouwen dateren van voor de wet stedenbouw.

EXTERIEUR:
De eigendom beschikt over een fraai aangelegde tuin rondom de woning met overdekt terras. De extra weiden naast de woning van 2200 m² op agrarisch gebied bieden tal van mogelijkheden.

PLUSPUNTEN:
- perceel van 3.360m²
- Rustige ligging
- Instapklaar
- Grote bijgebouwen


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer