U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Aarsele

Omschrijving

CENTRAAL GELEGEN WONING MET GARAGE EN 3 SLAAPKAMERS IN HARTJE AARSELE

Deze eigendom is gelegen in hartje Aarsele, in de Sterrestraat 50 en dit op wandelafstand van bakker, slager, supermarkt, openbaar vervoer en school... en dit op een perceel grond van 377 m². De eigendom beschikt over een woning met een bewoonbare oppervlakte van 163 m² en tevens nog een GARAGE alsook diverse bergingen achteraan de woning.

INTERIEUR:
We komen binnen in de ruime inkomhal die rechtstreeks toegang biedt tot de ruime leefruimte. De leefruimte omvat een zithoek, eetplaats en keuken met directe toegang tot de tuin met als verwarmingselement een gaskachel (2003).
Tevens op het gelijkvloers zijn er 2 ruime slaapkamers ( 15 m² en 11 m²), badkamer (lavabo | douche en aansluitingen wasmachine/droogkast) alsook toegang tot de droge kelder.
Het verdiep is op heden volledig te renoveren/in te richten. Deze omvat op heden drie slaapkamers en een valluik naar de zoldering. De kapconstructie is in 1994 volledig vernieuwd en heeft een onderdak en beperkte isolatie.

EXTERIEUR:
De woning beschikt over een gezellige aangelegde tuin met verscheidene tuinbergingen. Naast de woning is er tevens een garage voorzien met directe toegang tot de tuin. De eigendom is volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijk.
.
PLUSPUNTEN:
- CENTRALE LIGGING
- GARAGE + 2 STAANPLAATSEN
- 4 SLAAPKAMERS
- BADKAMER EN KEUKEN BJ 1969
- NIEUW DAK + VELUXEN + DAKGOTEN 1994
- NIEUWE GASKACHEL 2003
- NIEUWE RAMEN 2009


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer