U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Aarsele

Omschrijving

PERFECT ONDERHOUDEN INSTAPKLARE GEZINSWONING IN HARTJE AARSELE

Deze eigendom is gelegen in het centrum van Aarsele en dit op een perceel van 360 m², dit op wandelafstand van school, bakker, slagerij , bank en winkels. Tevens omvat deze eigendom maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 170 m² en beschikt tevens over een dubbele garage met polyvalente zolder op 40 m².

INTERIEUR:
Gelijkvloers:
We komen binnen in de inkomhal en komen vervolgens in de lichtrijke leefruimte met eetplaats, zithoek en open volledige ingerichte keuken. Via de zitruimte is er directe toegang tot de tuin/terras. De keuken is volledig ingericht en omvat een kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak, vaatwasser, oven en frigo.
Via de achterinkom hebt U toegang tot de keuken/leefruimte maar ook naar de droge kelder (alle nieuwe leidingen zichtbaar) alsook de eerste badkamer (toilet | inloopdouche | mogelijkheid tot aansluiting lavabo | aansluitingen wasmachine/droogkast).

Eerste verdiep: Via de ruime lichtrijke nachthall komt U op de eerste verdieping. Deze bestaat uit 3 volwaardige twee persoons slaapkamers. Daarnaast hebben we nog een recent vernieuwde badkamer met ligbad, een dubbele lavabo met inbouwkasten en een toilet.

Tweede verdiep: De zolder is te bereiken met een vouwtrap. Dit betreft een betonconstructie met een volle hoogte waardoor U met het plaatsen van een vaste trap extra bewoonbare ruimten kan creëren. Voorzien van 2 grote veluxen alsook een vast raam. Volledig geïsoleerd (18 cm).

EXTERIEUR:
De eigendom omvat een dubbele garage (1 poort handmatig en 1 poort geautomatiseerd). De garage is voorzien van elektriciteit en water en beschikt tevens over een vaste trap naar het verdiep. Dit kan nog naar believen ingericht worden.
De gezellige ommuurde tuin beschikt over 2 terrassen zodoende U steeds van de zon kan genieten en dit in volledige privacy.


PLUSPUNTEN:
* Instapklaar en perfect onderhouden
* 2 vernieuwde badkamers
* Conforme keuring elektriciteit
* Zonnepanelen met certificaten (330€/certificaat voor nog 12 jaar)
* Ruime garage met zoldering alsook privé staanplaatsen
* Private binnentuin


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer