U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9880 Aalter

Omschrijving

PERFECT INSTAPKLARE WONING IN HARTJE AALTER OP 460m²

Deze eigendom is perfect instapklaar en is grotendeels gerenoveerd vanaf 2010. Tevens een volledig aangelegde tuin met ruim terras en tuinhuis en dit op een perceel van 460m².

Ligging: Zeer centraal gelegen nabij alle grote verbindingswegen (autosnelweg richting Gent en richting de Kust) en nabij het station van Aalter.

Gelijkvloers: We komen binnen in de inkomhal, de inkom geeft toegang tot de volledig VERNIEUWDE WOONKAMER met gashaard. Aansluitend hebben we een RUIME VERANDA met directe toegang tot het terras. Naast de woonkamer hebben we de VERNIEUWDE KEUKEN. De keuken werd ingericht met een keramische kookplaat, dampkap, combioven, koelkast, vaatwasser en dubbele spoelbak. Tevens beschikt U over een DROGE KELDER aansluitend aan de keuken. Het gelijkvloers beschikt over een badkamer met toilet, lavabo en douche (thermostatische kraan).
De garage is tevens vernieuwd en beschikt over een geautomatiseerde geïsoleerde poort. Via de garage hebt U tevens ook directe toegang tot de tuin.

Verdiep: Het verdiep beschikt over een ruime nachthall met berging. Tevens zijn er twee ruime slaapkamers (twee persoons) alsook een badkamer met dubbele lavabo met meubilair, toilet en ligbad.

Zolder: Tot slot is er nog een bergzolder boven de woning die te bereiken is via een uitschuiftrap alsook een zolder boven de garage waarin alle NIEUWE LEIDINGEN EN TEVENS HOOGRENDEMENTSKETEL GEÏNSTALLEERD ZIJN.

Tuin: U beschikt over een volledig aangelegde tuin. De voortuin is volledig vernieuwd alsook voorzien van een nieuwe oprit. De achtertuin gelegen in het westen is voorzien van een nieuw terras met wandelpad naar het tuinhuis en is tevens volledig afgesloten en ingevolge zeer kindvriendelijk!

Pluspunten:
- De woning werd grotendeels gerenoveerd ingevolge instapklaar
- Volledig vernieuwde elektriciteit
- Gescheiden rioleringsstelsel
- Rustige doch centrale ligging


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer