U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8792 Desselgem

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING MET GARAGE, GROTE OPEN LEEFRUIMTE, VOLLEDIG BEHANGEN

VERHUURD - In afwachting van ondertekening Huurovereenkomst.

Gezellige woning met garage en tuin gelegen in het hartje van Desselgem/Waregem. Gelegen in een woonwijk, m.a.w. zeer kindvriendelijk!

De woning omvat een inkomhal met enerzijds toegang tot het gastentoilet en anderzijds toegang tot de woonkamer. De woonkamer wordt verwarmd aan de hand van een pelletkachel. Via de woonkamer kijkt U uit op de tuin met vijver. Vervolgens komt U terecht in de keuken die voorzien is van alle comfort (oven - koelkast - kookplaat op gas - dampkap).
Verder omvat het gelijkvloers een kelder, garage (toevoer en afvoer water voorzien alsook een automatische poort) en een tuinberging. Zoals U kan zien op de foto's, is er vooraan de woning kuntsgras aanwezig.

Het verdiep is bereikbaar via een vaste trap. In de ruime nachthal hebt u toegang tot de 2 ruime volwaardige slaapkamers. Beiden voorzien van laminaat, dubbel glas, rechte wanden, behangen. De badkamer bestaat uit een douche - lavabo - ingebouwde kasten. Tot slot bevat de woning een dressing/bureauruimte en een volledig geïsoleerde zolder.


PLUSPUNTEN:
* SLAAPKAMERS ZIJN AFGEWERKT MET LAMINAAT
* VOLLEDIG BEHANGEN
* VERLICHTING AANWEZIG
* PVC ROLLUIKEN (HANDMATIG)
* GROTE OPEN LEEFRUIMTE


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer