U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8750 Zwevezele

Omschrijving

INSTAPKLAAR, RUIM EN ENERGIEZUINIG APPARTEMENT MET STAANPLAATS

Dit recent (bouwjaar 2015) appartement in residentie Hillemolen is optimaal gelegen nabij het centrum van Zwevezele op wandelafstand van bakker, slager, supermarkt, openbaar vervoer, school....Het ruime appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 93 m², een zongericht terras en een overdekte staanplaats alsook een privé toegang.

U komt binnen in de inkomhal die toegang biedt tot alle vertrekken. Het appartement beschikt over een zeer lichtrijke en ruime leefruimte van maar liefst 50 m² met aansluitend de open ingerichte keuken (oven | kookplaat | dampkap | dubbele spoelbak | vrijstaande koelkast). De leefruimte beschikt tevens over grote raampartijen die voor veel natuurlijk lichtinval en via een schuifraam toegang voorzien tot het zongerichte terras. Verder biedt het appartement 2 slaapkamers van 12m² en 7 m² en een ingerichte badkamer met ligbaddouche en lavabo met meubel.
Tot slot is er tevens een berging met voorziening voor wasmachine en droogkast alsook een gastentoilet.

PLUSPUNTEN:
* SYNDICKOSTEN INBEGREPEN!
* INSTAPKLAAR - GESCHILDERD
* ENERGIEZUINIG = E-PEIL 60!
* OVERDEKTE STAANPLAATS
* VEEL LICHTINVAL
* TERRAS


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer