U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8700 Aarsele

Omschrijving

VOLLEDIG GERENOVEERD EN ENERGIEZUINIG APPARTEMENT MET TERRAS EN DUBBELE AUTOSTAANPLAATS!

Dit prachtig appartement met kelderberging en 2 autostaanplaatsen is gelegen nabij het centrum van Aarsele dichtbij de verbindingsweg Tielt-Deinze. Het appartement ligt op een steenworp van een lagere school, winkels, trein- en bushalte en zoveel meer! Het appartement is beschikbaar vanaf 01/01/2020.

Deze parel is gelegen op het eerste verdiep. Het appartement is enkel bereikbaar via de vaste trap vanuit de gemeenschappelijke gang. Via de inkomhal is er toegang tot alle ruimtes van het appartement. De lichtrijke leefruimte met open, volledig ingerichte keuken geeft rechtstreeks toegang tot het terras. De keuken wordt nog geplaatst en zal voorzien zijn van alle comfort (vaatwasser | oven | microgolf | inductie kookplaat |koelkast met vriesvak | spoelbak).

Verder beschikt dit appartement over een badkamer (inloopdouche | lavabo met meubel), 2 slaapkamers, een gastentoilet en een zolderruimte die mits samenspraak volledig mag worden ingericht naar eigen believen.

Tot slot omvat het appartement nog een private en gemeenschappelijke kelderberging alsook 2 autostaanplaatsen voor het gebouw. De gemeenschappelijke kelderberging kan bijvoorbeeld gebruikt worden om fietsen te plaatsen.

PLUSPUNTEN:
* INSTAPKLAAR
* VOLLEDIG GERENOVEERD
* ENERGIEZUINIG
* VOLLEDIG GESCHILDERD
* PRIVATE ÉN GEMEENSCHAPPELIJKE KELDERBERGING
* ZOLDERRUIMTE
* 2 STAANPLAATSEN VOOR DE WAGEN
* TERRAS


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer