U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN VRIJSTAANDE WONING OP 1.096 M² MET ZUIDGERICHTE TUIN

Deze ruime open bebouwing is gelegen op een perceel grond van 1.096 m² dit aan de rand van Tielt en geniet een rustige ligging. Verder omvat de eigendom een zuidgerichte tuin met vernieuwde oprit en terrassen.

Gelijkvloers:
We komen binnen in een ruime inkomhal met gastentoilet die rechtstreeks toegang biedt tot de leefruimte.
De leefruimte (40 m²) heeft grote raampartijen die voor natuurlijk lichtinval en een mooi zicht op de tuin zorgen. De leefruimte is tevens voorzien van een mooie schouw met houtcassette. Via de leefruimte hebt U toegang tot de ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | dubbele spoelbak | oven | vaatwasmachine) met ontbijthoek. Aansluitend is een droge kelder. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot de wasplaats/achterinkom met voorziening voor wasmachine en droogkast met bijkeuken. Verder op het gelijkvloers, 3 slaapkamers met oppervlakten van 16 m², 14,70 m² en 6 m² en een ingerichte badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet, dubbele lavabo met meubel.

Zolder/Eerste verdiep:
Het eerste verdiep is toegankelijk met een vaste trap en geniet een volle hoogte. Ingevolge is het mogelijk om deze nog naar believen in te richten.

Tuin:
Rondom de woning is er een onderhoudsvriendelijke en zuidgerichte tuin met tuinhuis , serre en een terras voorzien van geautomatiseerde zonnewering.

Pluspunten:
- Conforme elektrische keuring
- Zuidgerichte tuin
- Ruim perceel grond op rustige ligging
- Mogelijkheid tot inrichten eerste verdiep (reeds vaste trap)
- Dubbele beglazing aanwezig


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer