U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Pittem

Omschrijving

RUIME WONING MET MOGELIJKHEID TOT HANDELSZAAK IN HARTJE PITTEM

Deze eigendom is gelegen in de centrumstraat met name Verbieststraat 10 te Pittem en dit op een perceel grond van 470 m² en betreft op heden een handelspand met woonst. U beschikt over een WONING met mogelijkheid tot HANDELSZAAK (ruime vitrine mogelijk en winkelruimte) inclusief RUIME GARAGE/OPSLAGRUIMTE.

Indeling:
Gelijkvloers:
U komt de eigendom binnen in de voormalige winkelruimte met een oppervlakte van 55 m² die U naar believen kan inrichten. Verder is er een ruime lichtrijke leefruimte met directe toegang tot de tuin via het schuifraam.
De keuken is gesloten en volledig ingericht (dampkap | kookplaat | oven | frigo | dubbele spoelbak) met aansluitende toegang tot de droge kelder. Aansluitend is er een vernieuwde badkamer (lavabo | douche | toilet) en tweepersoons slaapkamer. Als laatste is er nog een wasruimte.

Verdiep:
Het verdiep omvat een nachthall met toegang tot drie ruime slaapkamer (allen 2 persoons) alsook de badkamer (ingemaakt kast | lavabo en ligbad).

Garage:
De ruime garage komt U binnen via de automatische geïsoleerde poort met codeklavier. Dit betreft een ruime GARAGE/STAPELPLAATS van 140 m² met vaste trap tot extra stapelruimte van +/- 90 m².
In de garage is er tevens een bureaugedeelte opgebouwd.

Tuin:
Dit betreft een volledig afgesloten en ingevolge kindvriendelijke tuin met berging. Vanuit de garage is er directe toegang.

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING
* PROJECTGROND
* RUIME WOONST MET MOGELIJKHEDEN TOT ZELFSTANDIG BEROEP
* CONFORME ELEKTRISCHE KEURINGNiet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer