U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8755 Ruiselede

Omschrijving

MODERNE ENERGIEVRIENDELIJKE ALLEENSTAANDE WONING

Deze eigendom is gelegen op een perceel grond van 771 m² en dit in het landelijke Doomkerke met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 250 m² (zonder rekening te houden met de kelderverdieping van 102 m²) en gelegen nabij centrum Ruiselede – rustige ligging en kindvriendelijke buurt.

Gelijkvloers: We komen binnen in de woning via de inkomhal met een prachtige glaspartij, tevens een vestiaireruimte en gastentoilet. De inkom geeft toegang tot de woonkamer met open keuken en dit via een prachtige op maat gemaakte stalen deur. De woonkamer (4 x 7 m) met zithoek en eetplaats is voorzien van een groot schuifraam, dat voor veel lichtinval zorgt. Via de woonkamer komen we in de open keuken (2,6 x 7 m) deze is voorzien van een gaskookplaat, dampkap, , koelkast, oven, microgolfoven, dubbele spoelbak en vaatwasser. Naast de keuken bevindt zich de achterinkom die toegang biedt tot de eerste badkamer (lavabo met meubel | douche | voorziening voor wasmachine en droogkast) alsook een koele berging met toegang tot de kelderverdieping.

Verdiep 1: De nachthall is voorzien van een volledig wand met ingemaakte kasten (10 m lang) en geeft U toegang tot vier slaapkamer met name de hoofdslaapkamer van 19,20 m² (tevens voorzien van ingemaakte kastenwand en een prachtig hoekraam), de kinderslaapkamers van 15,66 m² | 9,50 m² alsook een bureauruimte 7,50 m², via deze bureauruimte is er een vouwtrap naar de ruime zolder (47,50 m²) perfect als extra bergruimte. Op dit verdiep bevind zich tevens de tweede badkamer ingericht met ligbad | dubbele lavabo met ingemaakte kasten alsook toilet). Deze verdieping is volledig afgewerkt met een parket.

Kelderverdieping: De eigendom is volledig onderkelderd en biedt U een zee van ruimte die U naar believen kan inrichten gezien deze maar liefst 102 m² omvat!!! !!!! Pluspunt is het luik die voorzien is om grotere materialen vlot in deze verdieping te krijgen.

Exterieur: De woning geniet van een tuin rondom en is volledig omheind. Aan de voorkant van de woning zijn er twee overdekte staanplaatsen. Tevens is links van de woning recent een tuinhuis geplaatst. De tuin is onderhoudsvriendelijke en is voorzien van een grasrobot.

PLUSPUNTEN:
- Instapklare en heel goed onderhouden woning (2012);
- 4 slaapkamers, 2 badkamer;
- VOLLEDIG ONDERKELDERD ;
- Zongerichte tuin;
- ZONNEPANELEN en ZONNEBOILER;
- Heel goede EPC-score E49;
- Elektriciteit conform het AREI.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer