U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8760 Meulebeke

Omschrijving

ALLEENSTAANDE WONING MET ZONGERICHTE TUIN EN DUBBELE GARAGE

Deze eigendom is gelegen in het centrum van Meulebeke, Bonestraat 32 doch in een rustige woonwijk en dit op een perceel grond van 1.063 m²!!! De woning in perfecte staat van onderhoud omvat maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 199 m² en tevens een dubbele garage met vernieuwde oprit.

INTERIEUR:
U komt de woning binnen via een ruime inkomhall met vestiairekast en tevens voorzien van een gastentoilet met handenwasser. Vanuit de inkomhall rechts komt U binnen in de ruime leefruimte (42 m²) met houtkachel. Door de vele raampartijen alsook de directe toegang tot de veranda (15,30 m²) is er veel natuurlijk lichtinval.
Verder is er een volledig ingerichte gesloten leefkeuken van (18,50 m²) met aansluitend de achterinkom met uitgietbak en ruimte voor wasmachine/droogkast.
Verder op het gelijkvloers is er een ruime slaapkamer 14,50 m² alsook een badkamer (6,75 m²) ingericht met ligbad, dubbele lavabo en bidet.
Het verdiep omvat een ruime nachthall en twee zeer ruime slaapkamers met name 19,50 m² en 16 m² (deze kunnen nog opgesplitst worden. Tevens is er een berging aanwezig van 14,50 m² die perfect kan ingericht worden als 2de badkamer.

EXTERIEUR:
In de tuin is het aangenaam vertoeven gezien de zuidligging. U kan ook perfect de DUBBELE GARAGE (5,20 m op 5,75 m | handmatige kantelpoorten) bereiken via de vernieuwde oprit. Tevens is er achterliggend een moestuin, doch kan deze perfect opnieuw in de tuin geïntegreerd worden.

PLUSPUNTEN:
* Reeds gescheiden stelsel riolering
* Conforme keuring elektriciteit
* Ruim perceel en ruime bewoonbare oppervlakte
* Regenwater en putwater


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer