U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8740 Egem

Omschrijving

RUIME INSTAPKLARE GEZINSWONING MET CENTRALE LIGGING

Deze eigendom is gelegen in hartje Egem en dit op een perceel van 621m². De woning dateert van 1947 maar is intussen volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen.

INDELING:
WONING
Inkom met directe toegang tot leefruimte en keuken. De ruime leefruimte met houtkachel en pelletkachel is vorige jaar volledig gerenoveerd. Aansluitend is een open keuken (volledig ingericht). Tevens is een ruime bijkeuken voorzien met ingebouwde kasten. Vervolgens is er een achterinkom met berging.
Het verdiep op het achtergebouw omvat een volledig vernieuwde badkamer (ligbad/douche/lavabo/ingemaakte kasten) met aansluitende dressing en berging. Het verdiep op het hoofdgebouw omvat een ingerichte bureauruimte met ingemaakte kasten, 2 ruime slaapkamers en apart toilet.
Het tweede verdiep omvat een nachthall met ingemaakte kasten met vervolgens twee jeugdslaapkamers met eveneens ingemaakte kasten.

BIJGEBOUWEN:
Er is een tuinberging alsook een carport (afgesloten met schermen).
De oprit is recentelijk geasfalteerd en is voorzien van een automatische poort. De eigendom is dus volledig afgesloten en ingevolge zeer kindvriendelijk!

TUIN:
Volledig aangelegde tuin met overdekt terras en koivijver.

PLUSPUNTEN:
* Instapklaar
* Vernieuwde elektriciteit
* Vernieuwde ramen en deuren
* Mogelijkheid tot overname Zonnepanelen (6.000 kW/jaar)
* Laag beschrijf mogelijk (tot 1 juni 2018)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer