U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8700 Tielt

Omschrijving

TOPLIGGING!!!! INSTAPKLAAR, CENTRAAL GELEGEN APAPRTEMENT MET KELDERBERGING EN GARAGE!

Dit ruime, instapklare appartement met kelderberging en garage is centraal gelegen in het hartje van Tielt (Nieuwstraat 2 bus 2) op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, etc. Het appartement biedt tevens een !!!FORMIDABEL ZICHT!!! op de Halletoren en de markt van Tielt.

INDELING:
Deze parel is gelegen op het eerste verdiep en is bereikbaar via enerzijds de vaste trap en anderzijds de lift. U komt het appartement binnen via de ruime inkomhal met gastentoilet. Rechts komt U via de dubbele deur de ruime en lichtrijke leefruimte (40 m²) binnen. Via het schuifraam is er toegang tot het terras waar U een prachtig zicht hebt op de markt van Tielt. Tevens is er een balkon (3,5 m²) met zicht op de Nieuwstraat.
Vervolgens is er de volledig ingerichte keuken van maar liefst 19 m² (keramische kookplaat | dampkap | dubbele spoelbak | koelkast met vriesvak | vaatwasser). Aansluitend is er een berging 6 m². Hier is o.a. de aansluiting voorzien voor wasmachine en droogkast.
Verder omvat het appartement een badkamer (douchecabine | lavabo met meubel) met aansluitend de 2 ruime tweepersoons slaapkamers (17 m² | 13 m²). Beneden in de kelder is er nog een kelderberging aanwezig (4,20 m²) alsook een garage met elektrische poort (22,50 m²).

PLUSPUNTEN:
- TOPLOCATIE!!!!
- INSTAPKLAAR
- ZEER RUIM (109 m² NETTO OPPERVLAKTE)
- CENTRALE LIGGING
- GARAGE MET AUTOMATISCHE POORT!
- KELDERBERGING


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer