U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8700 Tielt

Omschrijving

INSTAPKLAAR, GOED ONDERHOUDEN, CENTRAAL GELEGEN

Ruime duplex, centraal gelegen in het hartje van Tielt.
Onmiddellijk beschikbaar, voorzien van alle comfort, nieuw geschilderd en GEEN SYNDICKOSTEN!!

Het appartement bevindt zich op het eerste verdiep ( geen lift ) en is voorzien van een inkomhal met een ruimte voor een vestiaire, een gastentoilet, een ruime open leefruimte met aansluitend het terras. In de leefruimte is er plaats voor een zithoek alsook een eethoek. Via de leefruimte komt men terecht in de keuken. De keuken is voorzien van alle comfort en omvat een oven, keramische kookplaat, dampkap en dubbelvoudige spoelbak. Aansluitend aan de keuken is een ruime koele berging.

Via een vast trap komt men terecht op het eerste verdiep. Dit verdiep omvat een nachthal, twee ruime slaapkamers, één kleinere slaapkamer en een badkamer ( bad - dubbelvoudige lavabo - toilet ). Via een tweede vaste trap komt men terecht op de zolderruimte. Deze ruimte is voorzien van een houten ondervloer en een VELUX. Verdere afwerking van deze ruimte is mogelijk mits toestemming en samenspraak van de eigenaar!

PLUSPUNTEN:
* GEEN SYNDICKOSTEN!
* ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR
* NIEUW GESCHILDERD
* RUIM
* CENTRAAL GELEGEN


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Demeyer